top of page

Testimonials

Aanmelden bij Creating Eden is het beste wat ik mezelf tot nu toe gegeven heb. Ik ging als een verdrietig en gebroken mens in coaching bij Nathalie. Vandaag verlaat ik deze als een herboren veerkrachtige vrouw. Dus wil je op basis van goddelijke principes gecoacht worden, dan beveel ik je coach Nathalie aan; een lieve vrouw met passie voor haar beroep en een No-nonsens houding. Ze prikt echt dwars door alle maskers heen, want deze dame hoort en ziet alles!

Nathalie bedankt voor ÁLLES. Wij blijven in contact.

Nathalie is amazing!

Heel professioneel en geleid door de Heilige Geest gaat ze naar de plekken die verwond zijn en spreekt zij woorden vol leven over. Ze neemt haar tijd en loopt met je mee in je genezingsproces. Nathalie is heel vriendelijk en scherp. Vanaf het eerste gesprek had ik meteen een klik met haar en dat maakte het makkelijk voor mij om open te zijn. Ik beveel Nathalie aan iedereen die hulp nodig heeft in zijn of haar genezings- en verwerkingsproces.

Hoi Nathalie, ik wil je nog even zeggen dat ik je getuigenis vorige week erg mooi vond. Zo mooi om te zien hoe je daar zo vrij staat! De manier waarop je spreekt is ook heel prettig. Ik had 2 mensen bij me die geen Nederlands spreken of verstaan en beiden zeiden dat ze alleen al door de manier waarop je sprak het met je eens waren en ja zaten te knikken. Ook mijn dochter zei dat je overtuigend sprak, zij vond het mooi wat je zei en prettig om naar je te luisteren, meestal haakt ze af als God ter sprake komt, dus dit is een groot compliment!

bottom of page