top of page
20221223_101809_0000.png

Nathalie Drielinger

Mijn naam is Nathalie Drielinger (1984) ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds mijn studie HBO Pedagogiek (2006) heb ik mij door de jaren heen op verschillende gebieden professioneel ontwikkeld. In de jeugdzorg heb ik als begeleider gewerkt in zowel speciaal- als regulier basisonderwijs en was ik een begeleider op een dagbehandelcentrum. Hierna heb ik met jongeren en volwassenen gewerkt, zowel op een woongroep als ambulante hulpverlener en bood ik tevens opvoedondersteuning aan ouders/verzorgers.

 

Vanuit mijn christelijke levensbeschouwing wilde ik mij meer ontwikkelen vanuit Gods Woord, zodat ik vanuit deze identiteit met de ander kan oplopen en counseling kan bieden. Aan het Evangelisch College volg ik de drie-jarige opleiding Pastorale Hulpverlening en rond deze in 2023 af. 

Momenteel ben ik nog parttime werkzaam als counselor in een psychiatrisch praktijk. Daar bied ik begeleiding aan patiënten van o.a. seksueel misbruik en counsel ik op pastoraal gebied. 

Als Traumaseksuoloog i.o. wil ik mij verder specialiseren in seksueel misbruik en de schade welke dit met zich meebrengt. Het omkijken naar het beschadigde kind/volwassene is belangrijk om erkenning te geven aan hetgeen dat gebeurd is, door stil te staan  bij  de trauma en de schade die deze veroorzaakt heeft. Stap voor stap help ik jou om de gestolen delen van jezelf weer terug te bemachtigen. Meer informatie is te vinden bij Over Traumaseksuologie.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander dat de weg naar herstel lang kan zijn. Maar het helpt als de juiste persoon met je mee op weg loopt. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik op een veilige manier de verbinding aangaan. Ik ben open, luister ook naar hetgeen wat niet vertelt wordt en bied de ruimte zodat jij jouw verhaal kwijt kunt. Als hulpverlener heb ik geheimhouding, dit houdt in dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Mijn geheimhouding kan verbroken worden wanneer jij of een ander gevaar dreigt te lopen.

Vanuit de onderstaande Bijbeltekst mag ik nu jou troosten en bemoedigen, zoals een ander dit ooit bij mij gedaan heeft.

Alle eer is voor God, de Vader van onze Here Jezus Christus en de bron van alle liefdevolle hulp. Hij troost ons en geeft ons nieuwe moed in alle ontberingen. Hij doet dat, opdat wij anderen kunnen troosten en bemoedigen.

2 Korintiërs 1:3-4 (HTB).

bottom of page